TUE-Nascholing

 

Elk jaar organiseert de Stichting Theorie uit Experimenten nascholingsactiviteiten voor toa’s en natuur- en scheikunde-docenten die werken vanuit het uitgangspunt ‘theorie uit experimenten’ en ‘differentiatie’.

Op de bijeenkomsten leren de deelnemers van elkaars ervaringen, er wordt les- en toetsmateriaal geproduceerd en uitgewisseld. Actuele ontwikkelingen worden besproken.

 

De beschrijving van de nascholingscursus in het schooljaar 2020/2021 vind je via bovenstaande link; die komt ook te staan in de nascholingsbijlage 2020-2021 bij NVOX juni 2020.

We gaan nog bekijken hoe we de nascholingsactiviteiten coronaproof kunnen inrichten.
In ieder geval de eerste bijeenkomst vind ‘op afstand’ plaats
op donderdag 10 september van 15.00 u tot 16.30 u.

Als je wilt deelnemen moet je aan Karel Theuws karel.theuws@gmail.com laten weten met welk e-mailadres je via Microsoft Teams wilt meedoen.

 

We willen die eerste bijeenkomst gebruiken om ervaringen uit te wisselen over de start van het schooljaar in coronatijd, bijv. wat betreft inrichting van lokalen, lessen en practica.
Daarom houden we die eerste bijeenkomst al snel in het begin van het schooljaar op donderdag 10 september van 15.00 u tot 16.30 u, dat is voor regio midden in de tweede schoolweek.

Ter voorbereiding van de bijeenkomst vragen we aan de deelnemers om de start van het schooljaar op video, foto of anderszins vast te leggen, met name wat betreft de aanpassingen die gedaan zijn ter voorkoming van verspreiding van het covid-19 virus.